Dagmatte finnes

För att inte förgås av tristess utan hund, och för att dra in lite extra sparpengar till min egen futtiga sjukersättning, har jag bestämt mig för att börja ha daghundar. Att bli dagmatte, helt enkelt. Är man intresserad av att lämna sin hund hos mig om dagarna bör man bo i Västerås med nära omnejd för att enkelt kunna lämna och hämta.

 

Hemma hos mig får din hund daglig motion, sällskap, ett tydligt ledarskap att luta sig emot – och mycket kärlek. Här finns det regler och begränsningar som ska följas.

För att det ska fungera behöver din hund kunna umgås civiliserat med katter och andra hundar. Det är inte omöjligt att det kommer att finnas flera hundar från olika familjer, och de måste kunna fungera tillsammans.

Jag tar enbart emot större hundar (stlrk schäfer och uppåt).

Ersättning

Enskilda dagar 65 kr/dag och hund
Heltid (mån – fred) 1 500/mån och en hund
(två hundar från samma hem 2 500 kr/mån)

Ersättning swishas i samlad summa månadsvis. Din ersättning kommer att hjälpa till att finansiera min nästa hund.

Kontakta mig via e-post: voff@thebeast.se

Välkommen! 🙂

 

Hundliv – livsstil

Nu när Försvarsmaktens Ella har lämnat mig är jag hundlös. Tankar och funderingar har jag dock ändå, så kom och häng med mig när jag skriver om ledarskap, kommunikation och relationer med hundar – och hur jag planerar mitt hundliv framåt.

Vi ses på bloggen! =)

Insamling

På sjukersättning tar det tid att spara ihop pengar till en renrasig hund.

Stötta mig gärna genom att klicka här och bidra med valfritt belopp.

Varje bidrag för mig ett steg närmare min hund.

Tack på förhand!

Arkiv
Kategorier
Translation

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.