Jag tillhör ju de som tror att det enda som händer när man dör är att man ändrar form. Det vill säga; man försvinner inte egentligen, man bara ändrar form och tillstånd. Kroppen vi har under våra liv är bara ett fordon vi använder oss av just för att leva igenom.

Formen vi återtar när vi dör är ren energi. Som jag har skrivit om tidigare, är energi något vi kan känna. Tänk bara när vi känner att en specifik person kommer in i ett rum – det är inte ovanligt att man vet vem det är, även om man inte ser personen i fråga.

Ella var här igår. Först märkte jag det när jag gick hem från Ica – var och hämtade ett paket med ett ljudkort till min ny(gamla) adopterade dator. När jag gick ner i trapphuset noterade jag återigen hur extremt märkligt det är att gå ut utan Ella.

På väg hem kände jag att hon var där. Jag kunde nästan se henne där hon gick, nåt steg framför mig sådär som hon brukar.

När jag gick och lade mig var det ännu tydligare att hon var här. För första gången grät jag riktigt, riktigt ordentligt. Hon var så tydlig i känslan. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan på annat sätt än att det var ett särskilt tryck mot huden. Ett tryck jag förknippar med bara henne. Hon känns på ett visst sätt, som ingen annan gör.

Det känns som att något har skiftat i mig. Hittills har jag ägnat större delen av min tid åt att distrahera mig, för att slippa ta in allting på en gång. Men nu tror jag att jag börjar släppa in aningens lite mer. Kanske är det nu den riktiga sorgeprocessen sätter igång.

Jag vet inte.

 

Hundliv – livsstil

Den 4 juni 2019 förlorade jag Försvarsmaktens Ella till ålderskrämpor och juvertumörer.

 

Den 12 februari 2020 åkte jag till Skåne fram och tillbaka på en dag för att hämta hem min nya hundvalp, Boyo.

 

Följ mig på resan med att uppfostra en valp till en jättehäftig hund!

 

Välkommen!
/Malinka P.

Kommentarer

är avstängda på grund av återkommande spam.

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.

 

Arkiv
Kategorier
Translation

Twitter

Why a project like Cripple love is necessary.

http://keyoflife.se/2020/05/29/on-disability-and-love/

#keyoflife #staytrue #love #Disability #disabled
#DisabilityRights #Sweden #photography #fotose

Please read. Please consider supporting.

Please share.

Yes! So I've managed to create my first flipbook, and it's bloody brilliant.

http://keyoflife.se/2020/05/24/my-first-flipbook/

Please support future flipbooks by buying this one - thanks! =)

#keyoflife #staytrue #ebooks #flipbooks #personalstory #emotionalabuse #TSWWM

Made my first investment, and am now able to create flipbooks! =)

http://keyoflife.se/2020/05/20/investments-and-ideas/

#keyoflife #staytrue #ebooks #ezine #keyzine #topics #sexwork #swedishmentality

Tea and keyboard. Two very important tools.

#keyoflife #staytruetoyourself #creativewriting #creator #photography #blackandwhite #monochrome #fotose #ebooks #e-books #doglife #västerås #västmanland #sverige @… https://www.instagram.com/p/CAZq5zpDWcU/?igshid=1cabyf1xumswn

Nytt på the Beast | Motstånd i hund

http://thebeast.se/2020/05/18/motstand-i-hund/

#thebeast #hundliv #hundpsykologi #hundkommunikation #hundarsbeteende

Om vad jag verkligen, verkligen uppskattar i en hund - motstånd och nödvändigheten att bråka om vad som gäller.