Vill ni se en vlogg om hundar?

Jag har funderat i åratal över om jag ska börja vlogga eller inte. Det finns mycket att vlogga om, även för mig, men att göra videor om just hundar är det som hittills känns mest vettigt för min del. Det finns givetvis mycket att vlogga om omkring hundar också, men min tanke är som följer…

Jag har ju bestämt mig för vilken ras jag vill ha; en Cão da Serra da Estrela. Detta är en mycket ovanlig ras i Sverige – enligt rasklubben finns det runt ett tjugotal individer i hela landet. Det är ju inte klokt, när man tänker på saken.

Av det skälet enbart tänker jag att det torde finnas intresse för en vlogg som handlar just om den här vackra, häftiga rasen. Hur det är att uppfostra en Estrela-valp, hur det är att leva med en vakthund, vad man kan göra med den, och så vidare.

Om jag dessutom stoppar in lite material om hantering av hundar, hundkommunikation och så vidare, skulle det kunna bli rätt bra.

Men – om jag ska ge mig in på något sådant vill jag veta om det är värt besväret. Kommer ni att följa min kanal i så fall?

Ska jag göra detta kommer jag också att behöva investera i lite annan utrustning än jag har. Allt jag har filmat med Ella, är filmat med mobilen. Kvaliteten är klart diskuterbar, och möjligheterna att göra något roligt och/eller snyggt med det är klart begränsade. Därför kommer jag att behöva investera i en filmkamera av något slag. Jag tror inte jag kommer att behöva något fancy, men bättre än min mobilkamera vill jag i alla fall ha. 😀

Men till att börja med är jag mest intresserad av era åsikter om saken.

Så rösta gärna i pollen här till höger, så jag får en aning om huruvida det här är något att sträva efter, eller om jag lika gärna kan låta bli.

Stort tack på förhand! ♥

 

Hundliv – livsstil

Nu när Försvarsmaktens Ella har lämnat mig är jag hundlös. Tankar och funderingar har jag dock ändå, så kom och häng med mig när jag skriver om ledarskap, kommunikation och relationer med hundar – och hur jag planerar mitt hundliv framåt.

Vi ses på bloggen! =)

Hjälp mig

Jag har börjat spara för att så småningom kunna skaffa mig den hund jag vill ha. Dock är jag lite orolig för att inte ha tillräckligt med pengar den dag det faktiskt finns valpar av den ras jag bestämt mig för.

Hjälp mig gärna att nå mitt mål.

Stort tack på förhand!
Arkiv
Kategorier
Translation

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.