Matte

Jag har precis förlorat min hund till ålder och åldersrelaterade krämpor. Just nu försöker jag hitta mig själv i sorg och förvirring, vilket är en heltidssysselsättning i sig.

Bortsett från min sorg är jag – uppenbarligen, väldigt förtjust i hundar som fenomen. Min personliga smak rör sig om hundar size större. Min Ella har varit i minsta laget, och hon var en schäfertik i storleken liten och spetig.

Det jag gillar mest med hundar är dock den utmaning de presenterar i fråga om kommunikation och ledarskap. Jag är som allra mest intresserad av just dessa två saker, och hur vi skapar gynnsamma relationer med våra hundar.

Välkommen till min blogg – hoppas du hittar något du gillar! =)

Sonya Malinka Persson | närbild i svartvittSonya Malinka Persson

 

Hundliv – livsstil

Nu när Försvarsmaktens Ella har lämnat mig är jag hundlös. Tankar och funderingar har jag dock ändå, så kom och häng med mig när jag skriver om ledarskap, kommunikation och relationer med hundar – och hur jag planerar mitt hundliv framåt.

Vi ses på bloggen! =)

Hjälp mig

Jag har börjat spara för att så småningom kunna skaffa mig den hund jag vill ha. Dock är jag lite orolig för att inte ha tillräckligt med pengar den dag det faktiskt finns valpar av den ras jag bestämt mig för.

Hjälp mig gärna att nå mitt mål.

Stort tack på förhand!
Arkiv
Kategorier
Translation

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.