Ett förtjust wheeee!!!

Jag kontaktade uppfödaren av Estrela idag för att ta reda på lite närmare vilket tidsperspektiv det är på en eventuell valpkull. Ett snabbt svar senare fick jag reda på att tiken de tänker para förväntas löpa någon gång under oktober/november. Det innebär – förhoppningsvis valpar, ganska snart! WHEEEEEEE!!!

Herregud, det blir ju superpirrigt – i hela magen! Det är liksom en sak att planera för att skaffa sig en valp av en särskild ras, och en helt annan när det helt plötsligt finns inom ramen för vad som är verklighet. Ungefär som att Ella, mot min vilja, hamnar längre och längre ifrån min verklighet.

Men kan ni fatta. Herregud, som jag har väntat och längtat. Trots allt har jag velat ha en Estrela under längre tid än den som gått sedan Ella lämnade mig (jag kan fortfarande inte varken tänka eller säga det rätt ut). Och nu är min nya hund snart tillverkad.

Shit, nu måste jag börja planera. Inte bara i tanken, utan sådär på riktigt, planera. Jag har ju exempelvis ställt undan alla Ellas gamla grejer (matskålar, leksaker, mattunnan, koppel och halsband, med mera). Dags att ta fram, gå igenom och se över vad som eventuellt behöver köpas in.

Och det där med NAMN! Nog för att det kan vara kul att se hur hunden ser ut innan man bestämmer namn, men jag har sååå många alternativ till namn. Jag har för övrigt satt upp mig på listan för en hane, i det fall man undrar.

Wheeeee! ♥

 

Hundliv – livsstil

Nu när Försvarsmaktens Ella har lämnat mig är jag hundlös. Tankar och funderingar har jag dock ändå, så kom och häng med mig när jag skriver om ledarskap, kommunikation och relationer med hundar – och hur jag planerar mitt hundliv framåt.

Vi ses på bloggen! =)

Insamling

På sjukersättning tar det tid att spara ihop pengar till en renrasig hund.

Stötta mig gärna genom att klicka här och bidra med valfritt belopp.

Varje bidrag för mig ett steg närmare min hund.

Tack på förhand!

Arkiv
Kategorier
Translation

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.