Jag har funderat i åratal över om jag ska börja vlogga eller inte. Det finns mycket att vlogga om, även för mig, men att göra videor om just hundar är det som hittills känns mest vettigt för min del. Det finns givetvis mycket att vlogga om omkring hundar också, men min tanke är som följer…

Jag har ju bestämt mig för vilken ras jag vill ha; en Cão da Serra da Estrela. Detta är en mycket ovanlig ras i Sverige – enligt rasklubben finns det runt ett tjugotal individer i hela landet. Det är ju inte klokt, när man tänker på saken.

Av det skälet enbart tänker jag att det torde finnas intresse för en vlogg som handlar just om den här vackra, häftiga rasen. Hur det är att uppfostra en Estrela-valp, hur det är att leva med en vakthund, vad man kan göra med den, och så vidare.

Om jag dessutom stoppar in lite material om hantering av hundar, hundkommunikation och så vidare, skulle det kunna bli rätt bra.

Men – om jag ska ge mig in på något sådant vill jag veta om det är värt besväret. Kommer ni att följa min kanal i så fall?

Ska jag göra detta kommer jag också att behöva investera i lite annan utrustning än jag har. Allt jag har filmat med Ella, är filmat med mobilen. Kvaliteten är klart diskuterbar, och möjligheterna att göra något roligt och/eller snyggt med det är klart begränsade. Därför kommer jag att behöva investera i en filmkamera av något slag. Jag tror inte jag kommer att behöva något fancy, men bättre än min mobilkamera vill jag i alla fall ha. 😀

Men till att börja med är jag mest intresserad av era åsikter om saken.

Så rösta gärna i pollen här till höger, så jag får en aning om huruvida det här är något att sträva efter, eller om jag lika gärna kan låta bli.

Stort tack på förhand! ♥

 

Hundliv – livsstil

Den 4 juni 2019 förlorade jag Försvarsmaktens Ella till ålderskrämpor och juvertumörer.

 

Den 12 februari 2020 åkte jag till Skåne fram och tillbaka på en dag för att hämta hem min nya hundvalp, Boyo.

 

Följ mig på resan med att uppfostra en valp till en jättehäftig hund!

 

Välkommen!
/Malinka P.

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.

 

Translation

Arkiv
Kategorier