Det var ett tag sen jag skrev här – faktiskt sen jag bloggade, rent generellt. Det har sina rutiga och randiga skäl – som att jag genomgår en cellgiftsbehandling på grund av bröstcancer (som är borta och jag anses som cancerfri – men av ren omtänksamhet får jag genomgå detta ändå), och därför är extremt trött mest hela tiden och helt enkelt inte orkar.

Det kanske är därför jag blir sådär löjligt glad när det dimper ner ett kuvert i brevlådan som visar sig innehålla ett handskrivet vykort från en okänd person som läser här på bloggen och tycker att det är så bra. Till dig som skickat detta vykort – you made my day. Verkligen – jag blev skitglad. Av många, olika skäl.

Till att börja med blir jag glad av själva grejen. Det tillhör verkligen inte vanligheterna att jag får vykort, särskilt inte av folk jag inte känner. Att det dessutom är ett vykort som är handskrivet av en person som gillar det jag skriver om – vilket jag är fullt medveten om säkerligen ses som kontroversiellt och på det stora hela, rätt dåligt, av många. Det är inte heller något jag är bortskämd med, och bara därför blir jag glad också – att det finns någon därute som har liknande sätt att tänka som jag själv.

Det här blir inget långt inlägg – jag är på väg ut med hundarna (min egen samt ett stycke daghund), men jag ville framföra mitt stora, djupt kända tack till dig som fick för dig att leta rätt på min adress och skriva till mig på det här viset. Det är by far det roligaste och bästa som hänt mig på länge.

I övrigt ska jag försöka komma igång med bloggandet igen (hoppas jag). Jag är halvvägs igenom cellgiftsbehandlingarna, så jag törs inte lova att det blir regelbundet. Men Boyo blev tre år strax innan jul och jag brukar skriva något slags homage runt särskilda dagar, och det finns mer jag vill skriva om men inte orkat. Just idag såg jag till exempel en Youtube-video som jag vill kommentera, men vi får se när det blir. Tills vidare – god fortsättning – och TACK! ♥

 

Hundliv – livsstil

Den 4 juni 2019 förlorade jag Försvarsmaktens Ella till ålderskrämpor och juvertumörer.

 

Den 12 februari 2020 åkte jag till Skåne fram och tillbaka på en dag för att hämta hem min nya hundvalp, Boyo.

 

Följ mig på resan med att uppfostra en valp till en jättehäftig hund!

 

Välkommen!
/Malinka P.

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.

 

Translation

Arkiv
Kategorier