Jag har dragit igång en insamling för att hjälpa mig att spara pengar till min nya hund. Trots allt lever jag på sjukersättning, och det kommer att ta oförlåtligt lång tid för mig att spara ihop på egen hand.

Även om jag lägger undan varenda krona som inte går till absoluta nödvändigheter (räkningar och mat till mig och katterna) så kommer det att ta mig evigheter innan jag faktiskt kan köpa mig en hund. Med tanke på att rasen jag vill ha endast har en aktiv uppfödare i Sverige, måste jag göra mitt allra, allra bästa för att synka mina ekonomiska möjligheter med tillgången på valpar.

Insamlingen finns här, om man känner sig manad att bidra. Alla bidrag tas emot med stor tacksamhet av både mig och den hund jag ännu inte har träffat, men kommer att dela mitt liv med i förhoppningsvis många år framöver.

Känner man sig obekväm med att bidra via Facebook finns också möjligheten att använda Paypal. I så fall rekommenderar jag att klicka på den lilla gula donera-knappen till höger om inlägget. Då kommer du direkt till Paypal, och kan välja själv vilket belopp du vill bidra med. Du kan antingen betala via ditt eget paypalkonto, eller med hjälp av ditt betalkort. Mycket smidigt.

Vill du använda Paypal men inte just precis nu så är e-postadressen du kan använda att skicka ditt bidrag till vid ett senare tillfälle voff@thebeast.se.

I dagsläget vill jag inte ta emot bidrag via Swish, utan jag vill att alla bidrag går in på det här Paypalkontot som är speciellt avsett för det här syftet. De kommer att sitta där tills det faktiskt är dags att faktiskt betala för min hund.

Om det är någon som undrar varför jag gör på det här viset, så beror det på att jag inte har någon familj som kan hjälpa mig. Jag är ensamstående med båda mina föräldrar döda. Jag har inga syskon jag har kontakt med som känns naturligt att be om hjälp ifrån.

Alltså kvarstår en insamling på Internet.

Jag kan också berätta att summan jag själv kommer att kunna lägga undan varje månad rör sig om någonstans mellan en tusenlapp till cirka femtonhundra. Det innebär att jag inte kommer att göra någonting utöver det allra, allra mest nödvändiga, överhuvudtaget. Jag kommer inte att åka någonstans. Jag kommer inte att köpa någonting åt mig själv utöver det jag har som allra mest behov av. Alla pengar utöver det nödvändigaste kommer att läggas undan så att jag faktiskt kommer att kunna skaffa min hund.

Detta är min enda målsättning just nu.

 

Ekonomiskt mål (egna sparade pengar samt bidrag):
15 000 kr, helst mer så att jag utan att ruinera mig kan resa till och från Gotland och hämta hem min valp.

Hundliv – livsstil

Den 4 juni 2019 förlorade jag Försvarsmaktens Ella till ålderskrämpor och juvertumörer.

 

Den 12 februari 2020 åkte jag till Skåne fram och tillbaka på en dag för att hämta hem min nya hundvalp, Boyo.

 

Följ mig på resan med att uppfostra en valp till en jättehäftig hund!

 

Välkommen!
/Malinka P.

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.

 

Translation

Arkiv
Kategorier