Igår var det sex månader sedan jag förlorade min Ella. Sex månader utan hennes närvaro. Sex månader att vänja mig vid att leva utan hennes absurda energi och livsglädje. Jag har svårt att greppa att det redan gått så lång tid. Ett helt jävla halvår. Hälften av ett år. Så många dagar utan min Ella.

Ella, juli 2017

Hundliv – livsstil

Den 4 juni 2019 förlorade jag Försvarsmaktens Ella till ålderskrämpor och juvertumörer.

 

Den 12 februari 2020 åkte jag till Skåne fram och tillbaka på en dag för att hämta hem min nya hundvalp, Boyo.

 

Följ mig på resan med att uppfostra en valp till en jättehäftig hund!

 

Välkommen!
/Malinka P.

Hundfolk

Detta är personer och/eller organisationer som jobbar på ett sätt som överensstämmer med min egen filosofi om vad som gynnar relationen mellan människa/hund på bästa sätt.

 

Translation

Arkiv
Kategorier